PDA & DYNAMISCHE BELASTINGSTESTEN

HEI-ANALYSE & DYNAMISCHE BELASTINGSTESTEN

Dynamic Load Testing (DLT) is wereldwijd een veelgebruikte techniek om de draagkracht van heipalen te evalueren. Het Profound PDA/DLT-systeem wordt zowel voor DLT als voor heiwerkanalyse (PDA) gebruikt als een krachtig hulpmiddel om het heiproces te beheersen en de risico's te beperken.

 

 

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Voordelen van dynamische belastingstesten:

Heiwerkanalyse

Pile Driving Analysis (PDA) biedt nauwkeurige monitoring en analyse van de prestaties van de hamer, dempen conditie, het gedrag van de paal en de weerstand van de grond tijdens het heien.

Met de Profound PDA-USB conditioner worden real-time signalen verwerkt, waardoor direct inzicht wordt verkregen in snelheid, kracht, impedantie en andere belangrijke parameters.

Grafische weergaven, geschaald in SI-eenheden, omvatten kracht-snelheidsprofielen, energieoverdracht en geschatte statische weerstand, zodat de integriteit van de paal en de interactie met de grond tijdens het heien nauwkeurig kunnen worden beoordeeld.

Signaal Matching Software DLTwave

Als je de (uiterste) paalcapaciteit en het gedrag van de belastingverplaatsing moet bepalen, gebruik je het programma DLTWAVE voor het afstemmen van de signalen. Met de verkregen signalen van de DLT-test wordt de dynamische belastingsproef gesimuleerd in DLTWave. Zowel de paal als de bodem worden gemodelleerd. De parameters van het bodemmodel worden automatisch en interactief aangepast. Gemeten en berekende signalen worden gematcht om uit de DLT-testresultaten de capaciteit en het statische belastingverplaatsingsgedrag van de paal te bepalen.

Academie

Doe ervaring op met dynamische tests onder hoge spanning met gekwalificeerde technici. Nieuwe gebruikers profiteren van de Profound Academy-training over de werking van het systeem, theorie en signaalinterpretatie. Met meer dan 50 jaar wereldwijde ervaring is Profound pionier op het gebied van professioneel testen van funderingspalen. Vertrouw al meer dan 40 jaar op PDA/DLT voor nauwkeurige resultaten bij heiproeven wereldwijd, zowel onshore als offshore.

Operatie

Bedien eenvoudig het Profound PDA/DLT-systeem voor handige PDA- en DLT-tests, met een uitgebreid pakket inclusief een PDA-USB signaalconditioner, 4-kanaals junction box, acquisitiesoftware, gecombineerde rek- en versnellingssensoren en bevestigingsaccessoires, compatibel met (WIN10/WIN11 compatibel).

Belangrijkste kenmerken

DOWNLOADS

Grondige PDA- & LOAD-tests

Combineer een gevoelige 3D-sensor met een compacte, waterdichte unit en een krachtige verwerking, en het resultaat is een ongeëvenaarde prestatie in het monitoren van trillingen.

Scroll naar boven
× Neem contact met ons op