> Home
Digital Inclinometer PRO
Het nieuwe lichtgewichtsysteem voor het monitoren van laterale deflecties
Inclinometers worden gebruikt voor het meten van horizontale verplaatsingen in de grond of kunstwerken.
De metingen geven belangrijke informatie over de diepte, richting, omvang en snelheid van bewegingen, mits frequent herhalingsmetingen worden uitgevoerd. De metingen worden onder andere toegepast bij het in kaart brengen van vervormingen aan bijvoorbeeld: damwanden, diepwanden, kademuren, dijken, transportleidingen en allerlei kunstwerken. Meer informatie kunt u aanvragen via info@profound.nl
Efficiënt metenDe inclinometer PRO wordt gebruikt voor het efficiënt meten van horizontale deformaties op een meetlocatie. Vanwege het slimme herkenningssysteem op basis van QR codes kan de meetlocatie automatisch door de bijbehorende full colour tablet eenvoudig worden herkend.

De sonde van de inclinometer wordt op locatie in de buis naar beneden gelaten en is via de kabel voorzien van dieptemarkeringen met de haspel verbonden. Bij de nieuwe inclinometer PRO maakt de ‘auto-run’ functie het mogelijk om zonder tussenkomst van een afstandsbediening metingen op te slaan simpelweg door aan de kabel te trekken.

De productiviteit en de kwaliteit van de meting worden door deze nieuwe features verhoogd, omdat er sneller kan worden gewerkt en de kans op fouten wordt verkleind.

Wanneer alle herhalingsmetingen op identieke dieptes met elkaar worden vergeleken, geeft dat een verplaatsingsprofiel dat inzicht geeft in de richting, grootte en de ratio van verandering in beweging uitgezet in de diepte.

Bekijk ook de uitgebreide video: https://www.youtube.com/watch?v=KJVpa5tckRI

Met de 'In-Profile' Inclinometer Data Management PC software kunnen de metingen eenvoudig worden gerapporteerd aan de opdrachtgever.

Het wordt aanbevolen om de inclinometer te gebruiken in de daarvoor speciaal beschikbare casingbuizen. Deze zijn gemakkelijk en snel te installeren.Het gebruik van de inclinometer casing zal resulteren in een lange levensduur van de inclionmeter PRO.

Eigenschappen
  • Gegoten kabelverbindingen (IP67), waardoor er geen water in het systeem kan komen.
  • Waterbestendige tablet (IP67) met 7” Touch Screen kleurenscherm
  • Volledig digitale signaaloverdracht tussen de componenten in het systeem.
  • Eenvoudige datatransfer via Bluetooth, WiFi of GPRS netwerk (simkaart exclusief).
  • Lange levensduur batterij (40 uur voor de haspel; 20 uur voor de tablet).
  • Sonde gemaakt van robuust RVS
Cursus
Inclinometingen
Profound verzorgt ook trainingen over het gebruik van inclinometers en het verrichten van inclinometingen. Het doel van deze training is meer inzicht te geven in de mogelijkheden van digitale inclinometingen. Door dit verbeterde inzicht kunt u digitale inclinometers en de bijbehorende software optimaal benutten.

Wens u meer informatie over de training inclinometingen van de Profound Academy? Neemt u dan contact op via academy@profound.nl

 

 

profound


huls

digitalinclinometer C17-pro

grafiek inlinometing

digitalinclinometerpro


 
go to dutch   logos